8.7
1331 beoordelingen

013-5323573
Geen lange wachtrijen!

Wij vergelijken nu alle airlines
vueling
easyjet
ryanair
Dichtbij de beste vliegtickets
Alle vluchten vanaf Brussel
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu naar de beste hotels
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij halen de actuele informatie op
thomas cook
beachcheck
Dichtbij alle informatie
7 dagen per week bereikbaar
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

SEVILLA

Introductie

Sevilla ademt één en al Spaanse cultuur. Van de beroemd flamencoshows en castagnetten tot tapas, sangria en paella. Met een stedentrip naar Sevilla ziet u al deze typisch Spaanse kenmerken in volle glorie terug. De inwoners van Sevilla zijn dan ook enorm trots op de uitstraling van ‘hun’ stad. De smalle straatjes en romantische pleinen laten u zich meteen thuis voelen in deze prachtige stad.

Een rondwandeling door het historische centrum van Sevilla zal u wellicht aan Noord-Afrika doen denken. Hier zit een kern van waarheid in, want Sevilla is lange tijd bezit geweest van de Moren die veel Arabische invloeden hebben meegenomen. Al deze Moorse invloeden zijn tot op de dag van vandaag terug te zien aan de sierlijke bouwwerken, zoals het koninklijk paleis, de klokkentoren Giralda en Plaza de España.

Sevilla is de hoofdstad van Andalusië en ligt in het zuiden van Spanje. Deze regio behoort tot één van de warmste regio’s van het land en een siësta is in de zomermaanden geen overbodige luxe om de warme zon te vermijden. Tijdens de zomermaanden kan het kwik tot ver boven de 35 graden celsius stijgen. Wanneer u deze extreme hitte wilt vermijden kunt u het beste Sevilla in het voor- of najaar bezoeken.

Volg ons op social

Back to Top