8.7
1331 beoordelingen

013-5323573
Geen lange wachtrijen!

Wij vergelijken nu alle airlines
vueling
easyjet
ryanair
Dichtbij de beste vliegtickets
Alle vluchten vanaf Brussel
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu naar de beste hotels
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij halen de actuele informatie op
thomas cook
beachcheck
Dichtbij alle informatie
7 dagen per week bereikbaar
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

LANZAROTE

Introductie

Welkom op Lanzarote! Het meest noordelijke eiland van de Canarische Eilanden. De Canarische Eilanden zijn een eilandengroep gelegen voor de kust van Marokko. Het is ook een winterzon bestemming waardoor een vakantie naar de Canarische Eilanden het hele jaar mogelijk is.

Lanzarote is een vulkanisch eiland. De oppervlakte van het eiland bestaat voornamelijk uit vulkanisch grond en gesteente. Ook heeft het wat weg van een maanlandschap, wat het eiland erg bijzonder en uniek maakt.

De bekendste badplaatsen zijn Playa Blanca, Puerto del Carmen en Costa Teguise. Playa Blanca staat bekend om zijn lange gezellige boulevard. Vooral in de avond is de verlichte boulevard erg gezellig, ga lekker in één van de restaurants tapas eten of struin langs de verschillende parfum- en souvenirwinkeltjes. Puerto del Carmen is de grootste en bekendste badplaats van het eiland. Ook hier vindt u een gezellige boulevard met winkels, bars en restaurants. Tevens heeft Puerto del Carmen een erg gezellig winkelcentrum om een avondje te shoppen. De meeste stranden zijn in deze badplaats te vinden. In Costa Teguise vindt u verschillende cocktailbars, een groot aanbod van restaurants en er zijn verschillende stranden die ieder hun eigen publiek hebben.

TIP: Breng een bezoek aan het Timanfaya National Park. Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland. Het wordt ook wel Montañas del Fuego (de vuurbergen) genoemd. Je kunt het park ook per kameel bezoeken en verschillende demonstraties bekijken. De grond is hier op 6 meter diepte al 350 graden.

Volg ons op social

Back to Top