8.7
1331 beoordelingen

013-5323573
Geen lange wachtrijen!

Wij vergelijken nu alle airlines
vueling
easyjet
ryanair
Dichtbij de beste vliegtickets
Alle vluchten vanaf Brussel
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu naar de beste hotels
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij halen de actuele informatie op
thomas cook
beachcheck
Dichtbij alle informatie
7 dagen per week bereikbaar
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

RIMINI

Introductie

Rimini is één van de populairste badplaatsen aan de Italiaanse Riviera. U vindt in deze kustplaats een bijzondere mix tussen kilometerslange stranden, een bruisend nachtleven én veel Romeinse historie.

De meeste vakantiegangers komen vooral voor de warme zon, de verkoelende zee en de goudgele stranden. Máár wat veel mensen niet weten, is dat Rimini ook een fijne vakantieplek is voor cultuurliefhebbers. De stad kent namelijk veel Romeinse historie waar tegenwoordig nog veel overblijfselen van te zien zijn. Tijdens een stadswandeling door het oude centrum zullen de plaatselijke bevolking, de gezellige terrasjescultuur en de archeologische vindplaatsen u zeker opvallen. De belangrijkste bezienswaardigheden van Rimini zijn de Romeinse poort Arco d’Augusto, de archeologische vindplaats Foro Romano en het Romeinse Amfitheater.

U merkt het wellicht al een beetje, maar Rimini heeft voor iedere vakantiereiziger wat leuks te bieden. Of u nu een echte strandliefhebber bent die het liefst een week lang aan de kust vertoeft, graag het strand afwisselt met historie en cultuur of het strand afwisselt met het uitgaansleven in de nachtelijke uren, in Rimini beleeft u altijd een topvakantie!

Volg ons op social

Back to Top