8.7
1331 beoordelingen

013-5323573
Geen lange wachtrijen!

Wij vergelijken nu alle airlines
vueling
easyjet
ryanair
Dichtbij de beste vliegtickets
Alle vluchten vanaf Brussel
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu naar de beste hotels
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij halen de actuele informatie op
thomas cook
beachcheck
Dichtbij alle informatie
7 dagen per week bereikbaar
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

KRAKAU

Introductie

Krakau wordt vaak gezien als hoofdstad van Polen, dat is echter niet zo (dat is Warschau). Krakau is een populaire bestemming voor een stedentrip. Deze stad kent veel verschillen, zo vindt u hier mooie architectuur, trendy winkels, historie en erg veel gezelligheid. Het gerucht gaat dat Krakau de meeste cafés/kroegen heeft per vierkante meter.

Binnen Krakau kunt u veel ondernemen, zo is de Joodse wijk Kazimierz een aanrader, u kunt hier diverse evenementen bezoeken, maar ook een bezoek naar Auswitchz is vanuit Krakau makkelijk te realiseren.

Wanneer u echt eventjes wilt genieten moet u naar de Grote Markt gaan in Krakau. Deze markt is enorm en zit boordevol restaurants en cafés. Op de Markt kunt u de Maria kerk vinden en kan u worden vervoerd door de stad door middel van paard en wagen. Wilt u genieten van een heerlijke stukje vlees? Dan is het restaurant Sioux een echte aanrader, u vindt dit restaurant op de grote markt. Krakau behoort tot een van de populairste citytrip bestemmingen van dit moment! az szybko (Tot snel!) in Polen!

TIP: Wij raden u aan om vooraf voor de toeristische attracties online tickets aan te schaffen, dit kan uren aan wachttijd besparen. Op deze wijze kunt extra genieten van uw tijd in deze mooie stad.

Volg ons op social

Back to Top